PRESSEMEDDELELSE FRA FC ROSKILDE

FC Roskilde henter talent i Hvidovre

Det unge talent Christian Jacobsen fortsætter sin karriere i FC Roskilde, når kontrakten med hans nuværende klub Hvidovre udløber. Flere klubber har vist stor interesse for Christian Jacobsen, men da beslutningen skulle tages, var det Roskilde, der blev foretrukket. Christian Jacobsen fortæller selv, at han synes godt om de ting, han hørte fra klubbens cheftræner Anders Theil. FC Roskilde er i gang med et spændende projekt og jeg kan godt lide, at man ser meget på, at tingene også skal fungere uden for banen. Derfor blev det FC Roskilde, siger han uden dog at lægge skjul på, at han også tror, han kan gøre en forskel på banen.

Træner Theil siger om nyerhvervelsen. Christian er en meget spændende spiller med et stort potentiale. Han dækker både angreb og kanterne. Han er fysisk stærk og en stor spiller, der samtidig har meget fart, og ved hvor målet står. Hans timing i feltet er rigtig god, og det samme er hans hovedspil.

Christian har haft flere bejlere, så vi meget tilfredse med, at Christian har valgt os. Han har udover det fodboldmæssige også de menneskelige værdier, som vi godt kan lide i FCR.

Christian Jacobsen tiltræder i FC Roskilde den 1. januar, når hans kontrakt med Hvidovre udløber. Det er på samme tidspunkt, hvor klubben sender angrebsesset Emil Nielsen til Rosenborg. Christian kan godt spille Emils plads, så tingene hænger også sammen på den måde.

Spørgsmål om denne pressemeddelelse kan rettes til:

Direktør Bo Tue Knudsen, telefon 4050 5004