FC Roskilde henter Sebastian Fischer

12. juli 2021

Med dagens underskrift fra 20-årige Sebastian Fischer, er sommerens sjette forstærkning er på plads.

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere den unge midtstopper, der har spillet hele sin ungdom i FC København.

Hovedpersonen selv glæder sig til udfordringen i FC Roskilde:
“Jeg kender flere der har spillet i klubben, og jeg har kun hørt godt. Jeg ser uden tvivl FC Roskilde som det perfekte sted for mig og min udvikling. Jeg tror på, at mine ambitioner går godt i spænd med klubbens. Jeg er her for at komme langt med FC Roskilde.

Jeg er en midterforsvar. der er rolig på bolden, stærkt i luften og god en-mod-en. Jeg ser frem til at komme i gang.”

Sportschef, Anders Theil, glæder sig over tilgangen:
“Sebastian er godt skolet i FCK og har et kæmpe niveau og potientiale, som jeg er sikker på, at vi kan få forløst her. Vi kan rykke ham fysisk og mentalt, så talentet virkelig kan blomstre. En tilføjelse til truppen jeg er rigtig glad for.”

Velkommen til, Fischer!