FC Roskilde henter Nicolai Vallys

18. juni 2018

Pressemeddelelse

FC Roskilde har hentet Nicolai Vallys på en 2-årig aftale.

21-årige Vallys kommer fra Skovshoved IF i 2. division, hvor han har spillet en fremragende sæson, og var med til at føre holdet til oprykningsspillet.

En meget glad sportschef, Anders Theil, kan fortælle: "Jeg er rigtig glad for, at vi har skrevet to år med Nicolai Vallys. Han er efter min mening den mest spændende spiller i 2 division. Nicolai har scoret 12 mål som kant/offensiv midtbane i 30 kampe og det et rigtig godt snit fra den position på banen. Han er ung, og der kan stadig bygges på hans spil, så jeg er ret sikker på, at Vallys vil rykke sig meget ved og komme ind i vores træningsmiljø. Det er ikke en hemmelighed, at jeg er yderst tilfreds med, at Vallys har valgt at fortsætte sin karriere hos os, da jeg ved, han havde mange andre muligheder."

Cheftræner, Rasmus Monnerup, er naturligvis også glad for tilgangen af Vallys: "Jeg har fulgt Vallys igennem det seneste år, og jeg har været særdeles imponeret over ham alle de gange, jeg har set ham. Han har en eminent spilforståelse og er utrolig målfarlig. Han har gennem de seneste par år vist at han er i stand til at tilpasse sig et højere niveau, og jeg er slet ikke i tvivl om, at han også kan tage skridtet og blive en profil i 1. division."

Monnerup fortsætter: "Jeg glæder mig til at arbejde med Vallys, og være med til at forløse hans kæmpe potentiale – vi har haft nogle gode samtaler med Nicolai, som har overbevist mig om at han har den helt rette sult og indstilling."

Nicolai Vallys og Anders Theil giver hånd på det fremtidige samarbejde.

Nicolai Vallys selv har følgende kommentarer: "Jeg er super glad for at komme til FC Roskilde. Klubben har fulgt mig det seneste år, så de ved hvad de får - og jeg føler det er et rigtig godt match. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med opstarten og møde mine nye holdkammerater, og jeg er sikker på, vi kommer til at gøre det godt i 1. divisionen. Jeg har store drømme med min fodbold, og for nu er drømmen at gøre det fantastisk for FC Roskilde."

Alle i og omkring FC Roskilde byder Nicolai Vallys velkommen til klubben, og glæder sig til at arbejde sammen med ham og se ham trække FCR-tøjen over hovedet, når bolden igen ruller.