FC Roskilde henter Nicolai Jessen

28. maj 2018

Pressemeddelelse

Vi kan med stor fornøjelse meddele, at FC Roskilde har skrevet kontrakt med Nicolai Jessen, der er blevet hentet hos Nykøbing FC på en toårig aftale.

Den 25-årige hurtigløber bliver et spændende bekendtskab, og man behøver bare at se, hvad hans nu tidligere klub skriver om ham på deres hjemmeside for at få en fornemmelse af, hvilke gode kvaliteter Jessen indeholder som fodboldspiller og menneske:

"Geparden fra Rødby, Nicolai Jessen, er Nykøbing FC’s hurtigste mand og han er stort set altid hurtigere end sin direkte modstander. Hold især øje med Jessen på de første 10 meter, for her er han lynhurtig og virkelig skarp.

Jessen er altid glad og sjov, og han bidrager med et højt humør til truppen."

Sportschef, Anders Theil er også synligt tilfreds med aftalen, og udtaler: "Vi glæder os til at arbejde med Nicolai Jessen, som vi har skrevet en toårig kontrakt med. Han er lige blevet kåret til årets spiller af Nykøbing FC's fans, så lad os håbe, at han bliver lige så populær her. Nicolai er en spiller, der er rigtig hurtig og har lavet ni mål i denne sæson, så vi er meget glade for at Jessen synes godt om vores projekt."

Nicolai Jessen selv har følgende kommentarer: "Først og fremmest er jeg super glad for det her skifte. Jeg føler det er et trin op i min karriere, og når sådan en mulighed opstår, måtte jeg slå til. Jeg glæder mig vildt til at møde drengene og arbejde sammen med både Rasmus, Bo og Anders, som jeg helt sikkert tror kan udvikle mig ydeligere. Ingen tvivl om sidste sæson ikke var super for FCR, så jeg håber, at jeg kan være med til at løfte holdet i den kommende sæson, så vi igen kan spille med om de sjove pladser."

Sportschef, Anders Theil, byder velkommen til Nicolai Jessen

Rasmus Monnerup glæder sig...

FC Roskildes cheftræner, Rasmus Monnerup, der længe har holdt øje med Jessen, glæder sig også til samarbejdet: "Jeg har fulgt Nicolai siden han skiftede til Nykøbing FC, og hans udvikling har været enormt spændende. Han har nogle helt unikke spidskompetencer, som vi har søgt efter – nemlig fart, aggressivitet, sult og ikke mindst store kvaliteter i hans "1 mod 1" offensivt. Samtidig er Nicolai en målfarlig kantspiller, og det er selvsagt en ekstra gevinst.

Vi har haft nogle gode snakke med Jessen, og jeg er slet ikke i tvivl om at vi kan rykke ham til det næste niveau – potentialet er kæmpestort - og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at arbejde med ham."

Alle i og omkring klubben byder Nicolai Jessen velkommen til FC Roskilde, og vi glæder os til at se ham med ørnen på brystet i den hvide og lyseblå FCR-trøje.