FC Roskilde henter målmand i FCV

Mads V. Petersen meldte allerede i vinterpausen ud, at han ville forlade FC Vestsjælland i sommerpausen. Nu har han valgt ny klub, og det bliver FC Roskilde, der får glæde af det unge målmandstalent i den kommende sæson.

Det er ønsket om mere spilletid, der har fået den 22-årige reservekeeper til at forlade FCV og det håber og tror han på, at han kan få i domkirkebyen. "FC Roskilde har vist sig uhyggelig stærke gennem hele sæsonen og ser ud til at stile højt med det hold, de har fået samlet, så det glæder jeg mig til at blive en del af. Og selv om de har en rigtig god keeper i Fredrik Vang Larsen, som har holdt buret rent i 17 ud af 30 kampe, så skal jeg gøre mit til, at der bliver kamp om pladsen og jeg er overbevist om, at jeg nok skal få chancen", siger Mads V Petersen.

Roskildeholdets træner Anders Theil fortæller, at med de mange intense kampe, vi forventer at skulle igennem i NordicBet ligaen, så har det været vigtigt for os at vi råder over to lige gode målmænd, og det har vi nu fået, så nu er alle brikker ved at falde på plads, når det gælder den samlede trup.

Ansættelse af Mads V Petersen betyder, at Roskildes nuværende reservekeeper Mikkel Hasling ikke har fået fornyet sin kontrakt, og derfor forlader klubben. Vi ønsker Mikkel god vind fremover og håber på, at han kan finde en klub, hvor han kan opnå status som førstevalg.