FC Roskilde har gjort et kup

Som lovet i vores korte nyhed, den 15. juni 2014, kommer her yderligere information om Stefan Hansens skifte til FC Roskilde.

Hvidovres anfører Stefan Hansen har i kølvandet på klubbens nedrykning valgt at flytte fodboldstøvlerne til Roskilde trods tilbud fra flere andre klubber.

Et ”super sign”, siger træner Theil om tilgangen af den rutinerede spiller fra forstadsklubben Hvidovre. Stefan Hansen er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som går forrest og har de rette lederegenskaber.

Han er rigtig god til at læse spillet og er samtidig stærk i hovedspillet, hvilket der bliver brug for i landets næstbedste række. Og så er han god med bolden og kan det der med at skifte tempo, når behovet er der.

Så det er lidt af et scoop, at vi har kunnet hente ham til klubben, siger Theil.

Stefan tager tillige erfaring fra den bedste række med sig og kommer herudover som anfører fra Hvidovre med en masse kampe i NordicBet ligaen, så det er ikke rutinen på det plan, der mangler.

Det har været en gennemgående træk i sportsudvalget, at vi ikke kun har set på de spillemæssige kvaliteter, når vi har skullet sammensætte truppen. De menneskelig egenskaber har været mindst lige så vigtige, så vi var sikre på, at dem, der spiller i lyseblåt, også passer ind i truppen. Og her er jeg helt sikker på, at der gør Stefan, så det der med det ”gode omklædningsrum” passer fint på Stefans profil, siger Anders Theil.

Stefan Hansen i Hvidovretrøjen - Fra næste sæson trækker han den lyseblå FC Roskilde-trøje over hovedet.

Velkommen til Stefan!