FC Roskilde får ny aktionær og igangsætter søgning efter kapitaltilførsel

FC Roskildes hovedaktionær, Bo Tue Knudsen, har i dag indgået en aftale med Carsten Salomonsson om et salg af 82 % af aktiekapitalen i FC Roskilde.

Gennem nogen tid har Bo Tue Knudsen søgt efter at styrke kapitalgrundlaget og få en bredere aktionærkreds i FC Roskilde. Denne proces er nu i første omgang endt med, at aktiemajoriteten skifter hænder til Carsten Salomonsson, der umiddelbart herefter vil søge en bredere lokal opbakning til fodboldklubben, bl.a. ved at indbyde lokale interesserede i at blive medejere, så aktionærkredsen i FC Roskilde kan blive bredt forankret.

Carsten Salomonsson har gennem flere årtier fulgt dansk fodbold tæt og har tidligere været involveret i bl.a. Fremad Amager som sportschef, investor m.v. og har også været aktiv som agent for en række spillere, herunder flere, der har spillet i FC Roskilde.

I de kommende dage vil Salomonsson færdiggøre sin due diligence proces, hvor han bl.a. vil afholde en række møder med interessenterne til FC Roskilde, herunder sponsorer, samarbejdspartnere etc.

Bo Tue Knudsen udtaler, at han er glad for, at Salomonsson har været villig til at overtage stafetten med den videre rejse for FC Roskilde og er sikker på, at han vil være i stand til at opnå den opbakning, der er nødvendig for, at FC Roskilde kan fortsætte med topfodbold i fremtiden. Bo Tue Knudsen udtaler, at det for ham har været en fantastisk rejse med FC Roskilde, hvor ikke mindst samarbejdet og støtten fra de mange samarbejdspartnere har været enestående, og det er håbet og overbevisningen, at denne tillid vil blive givet videre til Salomonsson.

I forbindelse med aktieoverdragelsen starter der tillige en proces med at sikre et stærkere økonomisk grundlag for FC Roskilde. Udover en kapitaltilførsel fra Salomonsson er det hensigten at søge efter yderligere kapitalindskud fra primært lokale investorer for dermed at sikre et stærkt funderet FC Roskilde fremadrettet.