FC Roskilde forlænger med to af oprykkerne

Både Lasse Brandt Hansen og Casper Andersen har fået forlænget deres ophold i FC Roskilde i kølvandet på oprykningen til NordicBet-ligaen.

Begge forlængelser er for et år.

 

Lasse Brandt Hansen

har her i foråret vist noget af den stabilitet, vi har savnet fra hans side, siger træner Anders Theil om frontløberen, der flere gange har haft en fod med i spillet, når kampene her i foråret er blevet afgjort til fordel for ”de lyseblå”. Talentet er åbenlyst, og jeg håber han nu vil forsætte den stabilitet som han har vist, han virkelig besidder.

Lasse er typen, der altid arbejder hårdt og som ikke trækker sig, når det gælder. Har et rigtig godt spark og er en hurtig spiller. Så det glædeligt, at han har valgt at forsætte i FCR.

Klik her for at læse mere om Lasse

Casper Andersen

har lige præcis vist sig at være den krumtap i forsvaret, som vi havde håbet. En spiller med stor ro omkring sig på banen, der næsten altid træffer den rette beslutning i pressede situationer.

Casper kan utrolig meget, men vælger kun de svære bolde, hvis han er klar over at det ikke ”koster”. En kvalitet ikke alle besidder. Hertil kommer Caspers rutine, som virkelig kommer til sin ret i 1. division. Samtidig er han også med til at skabe den vindermentalitet, der skal være til stede på et hold, siger træner Theil, som ser frem til et fortsat samarbejde med de to spillere.

Klik her for at læse mere om Casper