FC Roskilde forlænger med Lissau

27. januar 2016

FC Roskilde har forlænget samarbejdet med offensivspilleren Andreas Lissau, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2018.

Lissau er ikke kun en dygtig fodboldspiller, men også en rigtig sympatisk person uden for banen, hvorfor han er meget vellidt hos både medspillere, stab og supportere.

Så det er en stor glæde for os alle, at Lissau har forlænget sin kontrakt og dermed fortsætter i FC Roskilde, foreløbig de næste par år.

Om forlængelsen siger cheftræner Anders Theil: "Jeg er utrolig glad for at det er lykkedes os at forlænge aftalen med Lissau. Lissau mangler stadig det store gennembrud, men han har alt hvad der skal til for at få det. Og jeg håber rigtig meget at han tager de sidste skridt i 2016. Så bliver han en kæmpe gevinst for FCR.

Han er hurtig og glider godt af på sine modstandere og har et godt spark. Samtidig er han fysisk stærk og god på hovedet".

Læs mere Andreas Lissau

Her ses  Lissau i aktion mod FC Midtjylland i DBU pokalen, hvor han skabte uro i forsvaret hos de forsvarende danske mestre.