FC Roskilde – Rådmandshaven 6 – 4000 Roskilde

Pressemeddelelse

FC Roskilde forlænger ikke samarbejdet med Sportschef

Bestyrelsen i FC Roskilde ønsker at gennemføre en række ændringer i den sportslige strategi for bedre at kunne ruste sig til fremtidens 1. division, som efter bestyrelsens vurdering i yderligere omfang vil blive præget af økonomi og sportslige kompetencer.

I forbindelse hermed har det ikke været muligt at blive enig med klubbens nuværende sportschef Jesper Sommer, hvorfor parterne har valgt ikke at forlænge samarbejdet, når sportschefens kontrakt udløber ved udgangen af dette år.

Det er beklageligvis konsekvensen af de samtaler, vi har haft med Jesper Sommer, siger FC Roskildes formand Carsten Wickmann, der samtidig giver sportschefen en stor del af æren for, at klubben er der, hvor den er i dag. Jesper Sommer trådte til på et kritisk tidspunkt for seks år siden, hvor vi lå i bunden af 2. division, en kort overgang som træner, for derefter at hellige sig jobbet som sportschef.

Vi har været på en lang og fornem rejse sammen, siger formanden, men vi vil gerne videre, og må så konstatere, at vi ikke i den aktuelle situation kunne blive enige med Jesper Sommer om strategien.

Evt. spørgsmål kan rettes til undertegnede på tlf.: 40 30 17 10.

Roskilde den 17. november 2011

Carsten Wickmann