Optakt til FC Roskilde - Silkeborg IF

Så byder FC Roskilde igen velkommen til at et brag af en fodboldkamp i Roskilde Idrætspark, når den tidligere Superligaklub, Silkeborg, gæster domkirkebyen.

Dagens modstander vandt midtugekampen ude med 1-2 over HB Køge og har placeret sig midt i rækken. Så for Silkeborg handler morgendagens kamp om at hænge på i rækkens top 6 og stadig spille med om én af tre øverste pladser, der giver adgang til det forjættede land, Superligaen.

Silkeborg gæstede senest Roskilde den 27. september 2015, hvor det blev til pointdeling, da der stod 2-2 på måltavlen, da dommeren fløjtede af. Holdet har siden da spillet tre kampe, under den nye cheftræner Peter Sørensen, og det er blevet til point i alle kampene.

Men det skal "De lyseblå" forsøge at lave om på i morgen.

FC Roskilde måtte i sidste runde se sig besejret af topholdet, Lyngby Boldklub. FC Roskilde fik ellers udlignet, med en mand i undertal, men koncentrationsvigt, i kampens sidste ti minutter, var nok for Lyngby Boldklub til at lukke kampen med en 3-1 sejr.

FC Roskilde er kommet lidt for tæt på nedrykningsstregen - og det er et sted, hvor vi ikke igen skal befinde os. Vi vil gerne kravle lidt højere op i tabellen, så det er bydende nødvendigt, at der kommer point ind på kontoen i morgen.

FC Roskilde skal tilbage på sporet igen - og viser holdet den farlighed, holdet viste senest mod Hobro i DBU Pokalen, kan det blive en rigtig lækkerbisken af en fodboldkamp.

Vi håber på mange FCR-supportere på lægterne i morgen, og vi håber på en flot fodboldkamp og tre point til FC Roskilde.

Vel mødt!

Antal kampe Vundet Uafgjort Tabt Målscore