Fasaneriet er ny FCR Plus Partner

Sponsorforøgelsen i FC Roskilde fortsætter!

Vi skyder fredagen i gang med en ny FCR Plus Partner - velkommen tilbage, Fasaneriet.

Kom smag og nyd med den smukkeste udsigt!

Vi har åbent for selskaber hele året rundt. Restauranten er lys, åben og byder på et unikt kig ud over Ledreborg Palace Golfklubs fantastiske anlæg. Når vejret tillader det, tager vi vores store flotte terrasse i brug. Her kan De nyde Deres mad og drikke i solen eller under vores kæmpe parasoller og også herfra nyde de betagende grønne golfanlæg. Vi bestræber os på at servere enkle, velsmagende og veltilberedte menuer, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Lasse fra FC Roskilde glæder sig:

”Fasaneriet har vi tidligere haft inde som en del af netværket med opbakning til klubben. Jeg er glad for, at vi igen har indgået en aftale med Fasaneriet, og vi igen kan gøre brug af hinanden. På trods af, at Fasaneriet er underlagt de nuværende restriktioner i forbindelse med Covid-19-nedlukningen, har de alligevel overskud til at bakke lokalt op - og det er noget jeg personligt er imponeret over. Jeg glæder mig til vi kan få gang i vores erhvervsnetværk og andre aktiviteter igen.”

Johnnie Andreasen & Nickie Wilton Larsen fra Fasaneriet udtaler følgende:

“Vi har savnet at være en del af FCR, og det er så positivt den rejse klubben er taget på her i 2021 med en ny lokalejerkreds som brænder for at skabe et lokalt fodboldprojekt. Vi har altid haft glæde af netværket og de relationer som er skabt igennem – Vi glæder os til at kunne bidrage med endnu mere til FCR end hidtil og møde de andre i netværket nye som gamle. Selvom det er en svær periode for os, så skal vi stadig huske at være lokale”