Fantastisk flot fight fældede Hobro

30. april 2017

Efter nogle kampe med mindre gode resultater, og senest et nederlag på hjemmebane til bundproppen AB, tegnede en udebanekamp mod det stærke tophold, Hobro IK, til at blive en rigtig svær opgave.

Og det blev det også. Hobro spiller i højt tempo og lægger normalt et tungt pres, hele kampen igennem. Det gjorde de også i dag. De kom ud af starthullerne på fuld tryk - og det ændrede sig ikke særligt meget.

FC Roskilde viste i dag, at holdet stod sammen, skulder ved skulder, og alle fightede på fornemmeste vis, så det var en fryd for øjet. TV-kampen havde meget at byde på og der blev givet og taget, der var gule kort, der var rødt kort, mål, spænding, tempo - og ja, så fik kampen også den rigtige vinder til sidst - i hvert fald i denne webmasters øjne.

Okay, det blev lidt "indianer-fodbold" i perioder, men det kan være svært at undgå, når der bliver gået så meget til stålet og begge hold gerne vil frem og score. Richter scorede 1. halvlegs enlige mål og kort efter udligningen, hvor det tegnede til hårdt pres fra Hobro, der nu lugtede blod og følte sejren var inden for rækkevidde, blev indskiftede Mathias Gehrt matchvinder.

Højdepunkter:

5' - Emil sendes afsted i dybden, hvor han løber fra forsvaret - han kommer lidt for langt ud til venstre, men stopper op og spiller på tværs - Richter sætter bolden sikkert i kassen til 0-1 til FCR.

6' - Morten Nielsen afslutter langt ude fra, men bolden sniger forbi stolpen.

10' - Fint opspil, der ender i dybden, hvor Mark Leth kommer forrest - han tager bolden med sig, men bliver tacklet i afslutningsøjeblikket.

16' - Pål Kirkevold banker bolden på overliggeren med et skruet langskud - Frederik Vang i Roskildemålet, når ikke op til den, så her var heldet med "De Lyseblå", som i dag var helt i hvide spilledragter.

20' - Hobro bryder igennem - Babayan spilles fri, men Frederik Vang går flot ud tager bolden.

23' - Igen er Leth på spil. Han kommer igen forrest og bryder igennem på midten foran mål. Afslutningen går lige forbi stolpen.

38' - Fladt indlæg fra Leth - Hobrokaptajn Justesen vil sparke væk, men rammer bolden forkert og den hopper lige over overliggeren til hjørnespark.

40' - flot indlæg fra Emil i venstre side - Mikkel Nøhr tæmmer flot den høje bold - drejer rundt og afslutter, men desværre lige på Jesper Rask i Hobromålet.

44' - En oplagt Emil Nielsen er igen på spil, men afslutningen går forbi mål.

PAUSE

59' - Hobro afslutter lynende farligt i to omgange - men FC Roskilde redder stormen af og må give hjørnespark.

68' - Hobro hjørnespark - Justesen header tilbage fra bagstolpen og en angriber banker bolden på overliggeren.

80' - Hobro bryder igennem i venstre side og slår et indlæg, der får lov til at gå hele vejen igennem til modsatte stolpe, hvor Nicholas Godfredsen dukker op og triller bolden i netmaskerne.

83' - Valon Ljuti spiller frækt bolden ud til Robert Larsen, der ved modsatte stolpe spiller på tværs, hvor Mathias Gehrt dukker op og sender bolden i kassen.

86' - Hobro  åbner sig i forsvaret i jagten på en udligning - Robert Larsen spilles fri men bliver presset af målmanden, så afslutningen går i sidenettet.

6 minutters tillægstid

93' - Efter hjørnespark må Vang helt ud i fuld længde for at klare en afslutning.

96 - Dobbeltchance til FCR. Først Robert og så Thygesen, men bolden ville ikke ind.

Kort tid efter lyder det forløsende sidste dommerfløjt og den flotte 1-2 udebanesejr over rækkes tophold er hjemme efter en flot fight fra alle mand.

Det var lige præcis, hvad vi trængte til - og nu føles den lange vej hjem fra Hobro lidt kortere.

Mathias Gehrt sænkede Hobro med sin scoring, der kom tre minutter efter Hobros udligning, hvorefter hjemmebaneholdet mistede den sidste gnist.

Kampfakta


Hobro - FC Roskilde 1-2 (0-1)

Søndag, den 30. april 2017, kl. 13.45

DS Arena

Tilskuere: 1784

Dommer: Aydin Uslu

Linjedommere: Steffen L. Christensen & Casper Kristensen

4. dommer: Mikkel Redder

 

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Anders Nielsen

Anders Qvist

Stefan Hansen (anfører)

Simon Richter

Mikkel Thygesen

Valon Ljuti

Mikkel Nøhr Christensen

Emil Nielsen

Mark Leth Pedersen

Morten Nielsen

 

Kampforløb:

5' 0-1 Simon Richter (FCR)
22' Gult kort Edgar Babayan (Hobro)
42' Gult kort Anders Nielsen (FCR)
69' Gult kort Mads Schäfer (Hobro)
73' Gult kort Valon Ljuti (FCR)
80' 1-1 Nicholas Godtfredsen (Hobro)
83' 1-2 Mathias Gehrt (FCR)
87' Gult kort Sebastian Andersebn (Hobro)
87' Gult/rødt kort Valon Ljuti (Hobro)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
62' Emil Nielsen Mathias Gehrt
78' Mark Leth Pedersen Robert Larsen
88' Morten Nielsen Daniel Segev Jørgensen

 

Ikke benyttede spillere:

Rasmus Holmager

Kristian Lindberg

Andreas Lissau

Nicklas Mouritsen