Endnu en kontraktforlængelse er på plads

14. juni 2017

Nu går det stærkt - endnu en kontraktforlængelse er på plads. Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at Simon Richter har valgt at fortsætte hos os i endnu et år.

Simon Richter er kort og kontant i udmeldingen omkring kontraktforlængelsen: "Jeg er bare mega glad for at fortsætte i klubben."

"Vi har forlænget aftalen med Simon Richter endnu et år, hvilket betyder at han stadig vil være at finde i FCR-trøjen. Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde, der i de seneste år har været rigtig godt. Richter har haft en travl sommer med det gambianske landshold, som han har repræsenteret det seneste halve år." lyder det fra en tilfreds Anders Theil.

Alle i og omkring FC Roskilde er glade for, at Richter også er at finde i klubben den kommende sæson. Den sympatiske og altid positive Richter spiller en vigtig rolle, både på og uden for banen.

Formand Bo Tue Knudsen og Simon Richter giver hånd på kontraktforlængelsen.