Emil Peter Jørgensen forlader FC Roskilde og vender tilbage til Ådalen

I slutningen af august lejede FC Roskilde den unge forsvarsspiller, Emil Peter Jørgensen, i OB. Aftalen er dog ikke gået helt som forventet, og FC Roskilde har derfor været i dialog med OB og Emil Peter Jørgensen om en ophævelse af aftalen. Det er parterne blevet enige om, hvilket betyder, at Emil Peter Jørgensen vender tilbage til træningsbanerne i Ådalen.

Til OB’s hjemmeside udtaler superligaholdets sportsdirektør Jesper Hansen:

"Emil Peter er stadig en meget ung spiller, og selvom vi var enige om, at det ville være sundt for ham at få spilletid i Roskilde, så må vi sande, at det er gået lidt for stærkt. Det er selvfølgelig ærgerligt for alle parter, og det har været en øjenåbner for Emil Peter. Nu håber vi, at det kommer Emil Peter til gavn, at han det næste halve år kan blive modnet og styrket på både det personlige og det fodboldmæssige plan, så han bliver klar til at kæmpe den hårde kamp, der venter ham, hvis han vil slå igennem på seniorniveau."

Emil Peter Jørgensen er ligeledes ked af situationen:

”Jeg ved godt, at Roskilde er skuffede, og det er jeg ked af. Men det har simpelthen været for svært for mig at holde det rette fokus på min lejeaftale derovre. Der har været mange omvæltninger for mig på ganske få måneder, hvor jeg er gået fra ungdomsfodbold til seniorfodbold i OB. Samtidig har jeg stadig min gymnasieuddannelse at tænke på, og med lejeaftalen i Roskilde viste det sig, at det var for mange ændringer til, at jeg kunne håndtere det og samtidig levere tilfredsstillende ud fra de krav, der stilles i 1. division. Det er en skidt situation for både Roskilde, OB og mig selv, og det beklager jeg rigtig meget. Men jeg må se fremad og koncentrere mig om at holde det rette fokus i den kommende tid, siger Emil Peter Jørgensen.”

FC Roskilde ønsker Emil Peter held og lykke fremover.