Dramatisk afslutning i nederlag til Skive

Sæsonens første hjemmekamp fik en dramatisk afslutning og man kom hele følelsesregistret i gennem - desværre endte kampen med et nederlag til FC Roskilde på 2-3.

1. halvleg var en lidt tung affære, hvor der ikke skete det store, men hvor Skive bragte sig foran efter en situation, hvor FC Roskilde-spillerne ikke var opmærksomme nok - faktisk stod de og snorksov. Et rigtig ærgerligt mål, som bare ikke må ske. Skive spillede hurtigere end FC Roskilde og gik mere aggressivt ind i tacklingerne - de ville simpelthen have point med hjem fra Roskilde.

I 2. halvleg kommer der lidt mere fart i spillet og Martin Nielsen gjorde et fint indhop. Han viste, at han er villig til at fighter sig frem, hvis spillet ikke rigtig fungerer for holdet. Han fik tilkæmpet sig et straffespark i den første rigtige aktion han havde. Mikkelsen omsatte det sikkert til 1-1.

Kort tid efter begår FC Roskilde et lidt unødvendigt frispark som Skive-anfører John Dyring banker op i krogen (den bliver dog rettet af på vejen og snyder Frederik Vang). Så udpræget heldige var FC Roskilde nu heller ikke.

Emil Nielsen, som startede på bænken, grundet en mindre skulderskade, havde ikke spillet sin bedste kamp - men som en rigtig "striker", vrister han sig fri, på Mikkelsen flotte stikning i dybden, og "first-timer" bolden i kassen, tæt ved modsatte stolpe. Super flot aktion. Der står 89 minutter på måltavlen.

Her trorede vi alle, at vi alle, at vi kunne "snige" os til et enkelt point - uden på nogen måde, at have spillet op til vanligt niveau. Men minuttet efter - kampens sidste i ordinær spilletid - får FC Roskilde ikke afvist Skive i Roskildes højre side - bolden bliver sendt ind i feltet, hvor matchvinder Anders Vestergaard kan heade bolden i netmaskerne til slutresultatet 2-3.

Det havde været dejligt for FC Roskilde, at stå med to kampe og to point - en fin start at køre videre på i NordicBet-ligaen - men tager man de lyseblå briller af, var Skives sejr fortjent. FC Roskildes spillere var ganske enkelt ikke klar på dagen - for vi ved alle, at hver enkelt spiller kan præstere bedre end i går. Derfor er vi også fortrøstningsfulde og glæder os til at tage til Hjørring på søndag. Her skal den lidt matte indsats nemlig revancheres.

FC Roskilde - Skive 2-3 (0-1)

Fredag, den 1. august 2014, kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 1344

Dommer: Kasper Madsen

Linjedommere: Brian Qvist & Constantin Ilie

 

Startopstilling:

30 Frederik Vang Larsen
7 Ronnie Bendtsen
8 Morten Walldo
10 Nicolaj Mikkelsen
11 Mark Leth Pedersen
14 Andreas Lissau
15 Nikolaj Hansen (anfører)
20 Stefan Hansen
22 Lars Brøgger Hansen
26 Simon Richter
77 Pierre Larsen


Kampforløb:

18' 0-1 Jesper Henriksen (Skive)
57' Advarsel Andreas Albech (Skive)
64' 1-1 Nicolaj Mikkelsen, straffespark (FCR)
67' Advarsel Morten Walldo (FCR)
68' 1-2 John Dyring (Skive)
89' 2-2 Emil Nielsen (FCR)
90' 2-3 Anders Vestergaard (Skive)

 

Ind- og udskiftninger:

Min Ud Ind
45' Pierre Larsen Emil Nielsen
62' Andreas Lissau Martin Nielsen
78' Ronnie Bendtsen Kristian Geertsen

 

Ikke benyttede spillere:

16 Mads V. Petersen
19 Ferdinand Bangsgaard
21 Casper Andersen
24 Mathias Cordua