DBU Pokalen - Trak Jægersborg BK

18. august 2015

Der var i dag lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen og igen trak FC Roskilde en klub fra en lavere række. Der var et kort øjeblik lidt usikerhed om hvilket hold, da holdet blev læst op - så nogle steder har man skrevet, at modstanderen var Frederikssund - men det er ikke korrekt.

Vores mostander i 2. runde er Jægersborg Boldklub.

Holdet spiller til daglig i Danmarksserien - de tabte sæsonens første kamp med 2-0 til BSV.

Bedre er det derimod gået i DBU Pokalen, hvor kampen i 1. runde blev en 3-1 sejr over Vanløse på hjemmebane. Så igen bliver det en kamp, hvor FC Roskilde absolut ikke må undervurdere modstanderholdet, fordi de spiller i Danmarksserien. Jægersborg vil helt givet være maksimalt tændte og vil gerne have en skalp fra Bet25 Ligaen - så gutterne skal være klar fra start, hvis vi skal videre til 3. runde.

I 3. runde indtræder de sidste fire Superligahold, nemlig FCM, FCK, Brøndby og Randers FC.

Kampen bliver spillet tirsdag, den 25. august 2015, kl. 17:30 i Jægersborg.

Se kampene i 2. runde af DBU Pokalen