Damgaard Rådgivende Ingeniører ny Stjerne Partner

14. maj 2018

Pressemeddelelse

Det er med stor glæde, at FC Roskilde kan byde velkommen til Damgaard Rådgivende Ingeniører, som har indgået en sponsoraftale og nu bliver en del af det stadigt voksende sponsornetværk.

Damgaard Rådgivende Ingeniører er en rådgivningsvirksomhed med fokus på energi og byggeri. Damgaard tilbyder generel ingeniørteknisk rådgivning, og har siden firmaets start i 1997 opbygget en betydelig kompetence inden for vores fokusområder:

  • Fjernvarme og køling
  • Komplekse og innovative varmecentraler med fokus på høj afkøling
  • Varme, køling og ventilation i bygninger
  • Design af bygninger og renoveringsopgaver
  • Udbud og kontrahering
  • Forskning og udvikling af varmesystemer
  • Overskudsvarme og varmepumper

Damgaard Rådgivende Ingeniører dækker alle fagområder ved traditionelle bygge- og anlægsopgaver. Vores tværfaglige ekspertise omfatter bygningskonstruktioner og statik, samt alle former for byggetekniske installationer, energioptimering og indeklima.

Om sponsoraftalen og engagementet i FC Roskilde udtaler partner i Damgaard Rådgivende Ingeniører, Jesper Jøns Rømer: ”Damgaard er glade for at kunne støtte op om FC Roskilde, og vi glæder os til at være en del af det spændende og ambitiøse projekt, vi betragter FC Roskilde som. Samtidigt får vi som Stjerne Partner mulighed for at eksponere os lokalt i Roskilde, og gøre opmærksom på os selv som Roskildes lokale rådgiver inden for bæredygtigt byggeri, energioptimering og design af varmeinstallationer. Vi ser desuden frem til at blive en del af sponsornetværket, som vi håber, vi kan bidrage positivt til og som forhåbentligt kan kaste nye spændende samarbejder af sig".

Ole Budtz, der er sponsorkonsulent i FC Roskilde, er glad for aftalen og udtaler: ”Vi har fra start haft en utrolig positiv dialog med Damgaard Rådgivende Ingeniører og de personer, der kommer til at være med omkring vores netværk. Vi glæder os derfor til et godt samarbejde, som jeg er sikker på bliver til gavn for begge parter".

Læs mere om Damgaard Rådgivende Ingeniører her!

Partner i Damgaard Rådgivende Ingeniører, Jens Jøns Rømer, og sponsorkosulent i FC Roskilde, Ole Budtz, giver her hånd på et godt samarbejde.