Dahvid fortsætter i Ørnereden

10. december 2020

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Dahvid har forlænget deres sponsorat i FC Roskilde, hvor de dermed fremover er at finde i vores erhvervsnetværk.

Lasse Hansen fra FC Roskilde er glad for, at David fortsat er at finde i FCR:
“Vi er utrolig glade for, at Dahvid har været med på rejsen siden 2017, hvor de blev en del af vores netværk - og at de fortsat vil være det. Vi ser frem til, at samarbejdet fortsætter og håber på mange gode ting i fremtiden, både for os og Dahvid."

Dahvid, Roskilde og dahvid.dk er medlem af Hvidt & Frit kæden, som er en filial i indkøbsforeningen Group Nordic a.m.b.a en forening, der ejes i fællesskab af medlemmerne, og som siden etableringen i 1978 har skabt sig en stærk position inden for dansk isenkram og hvidevarer.

Dahvid i Roskilde befinder sig på Industrivej.

Lars fra Dahvid glæder sig til endnu et spændende år i FC Roskilde og i netværket - det samme gør vi!