CT Flyt i FC Roskilde Erhvervsnetværk

Mike Ankersen Zernicow, der er indehaver af CT Flyt & Service, bliver en af vores allerede stærke kræfter i netværket. Mike gør sig meget i diverse netværksgrupper - han er bl.a. medlem af et par andre grupper rundt omkring på Sjælland. Nu har Mike og firmaet valgt at blive en del af FCR, og det er vi utrolig glade for. CT Flyt & Service er placeret med hovedsæde i Køge, men tilbyder opgaver rundt i hele landet. Roskilde er Danmarks tiendestørste by, hvilket også betyder, at erhvervsmæssigt er Roskilde en oplagt mulighed for at skabe nye relationer og bygge videre på sit netværk. I CT Flyt & Service fokuserer de på erhvervsflytning, derfor vægter de erhvervsnetværks rigtig højt. 

Udover at Mike selvfølgelig repræsenterer flyttefirmaet, har Mike sagt "ja" til at blive en del af vores aktivitetsudvalg sammen med fire andre. Meningen er, at vi i FC Roskildes Erhvervsnetværk skal blive ved med at skabe nyt liv og nye muligheder for netværket. Derfor er medlemmerne en vigtig del af det setup, da det er dem der ser og ved mere, end hvad vi ser internt. Vi glæder os rigtig meget til det nye samarbejde. 

Kunne du være interesseret i at høre nærmere omkring netværket i Ørnereden?

 

Kontakt

Lasse Hansen
22904274

lh@fc-roskilde.dk 

På billedet ses fra venstre Mike Ankersen Zernicow, CT Flyt & Service, og Lasse Hansen, sponsoransvarlig hos FC Roskilde (der er selvfølgelig sprittet hænder både inden og efter håndtrykket).