CR Electric trækker igen i lyseblåt

Det er med stolthed i stemmen, at vi endnu en gang kan byde velkommen tilbage til en tidligere sponsor. Denne gang skal der bydes velkommen til CR Electric, der er kommet retur til Ørnereden på en FCR Partner-aftale.

Lasse Hansen fra FC Roskilde ser frem mod igen at kunne samles:
“Nu må vi forhåbentlig snart mødes på kryds og tværs igen, og det bliver med et brag at vi åbner dørene til vores aktiviteter. Sponsorlisten er vokset gevaldigt den seneste periode, hvilket vi er taknemmelige for. CR Electric har været med før, de kender klubben og den tidligere rejse vi har haft. Nu er jeg glad for, at de er vendt retur med ny energi og troen på at vi i fælleskab kan føre klubben i den rigtige retning igen.”

Om CR Electric:

CR ELECTRIC A/S EN ATTRAKTIV SAMARBEJDSPARTNER

EL Tekniske- og faglige totalløsninger.

CR Electric blev etableret for mere end 30 år siden og beskæftiger i dag mellem 110 og 140 kvalificerede og veluddannede medarbejdere inden for områderne entreprise, service, fiber- og gravearbejde samt installering i typehuse – områder, som vi er stolte at, at kunne præsentere yderligere på hjemmesiden.

Hos CR Electric leverer vi hver dag kvalitetsløsninger til kunder i hele Danmark – primært til erhverv og offentlige virksomheder, men vi løser også opgaver for private. Vores store kapacitet gør, at vi kan påtage os alle former for el-arbejde og kan tilbyde at håndtere hele processen – lige fra rådgivning og projektering til udførelse og efterfølgende servicering.

Læs mere om CR Electric A/S