CR Electric er ny Stjerne Partner

12. februar 2017

Pressemeddelelse

Det er med stor glæde, vi kan oplyse, at vi har indgået en sponsoraftale med Roskildes største el-instalatør, CR Electric - og dejligt, at de også kan se den store værdi af at være en del af netværket her i FC Roskilde. "Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet, som vi er sikker på bliver til stor gavn for begge partner", udtaler Mads Christian Suhr, sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde.

Hos CR Electric A/S finder du kompetence inden for service, industri, svagstrøm, installation, fiberblæsning samt nybygningsopgaver og større entrepriser, såvel i fag- som totalentrepriser.

"Med vore dygtige og alsidige montører, kan vi, som totalleverandør af de samlede tekniske installationer, påtage os alle opgaver indenfor el-tekniske anlæg til industrien, erhvervsvirksomheder, samt på offentlige og private institutioner og anlæg. I samarbejde med professionelle totalentreprenører, udfører vi tillige totalløsninger på elanlæg og intelligente bygningsinstallationer med nutidens teknik og fremtidens behov", lyder det fra CR Electric A/S.

CR Electric A/S er nu Stjerne Partner i FC Roskilde. Aftalen bekræftes med et fast håndtryk.