CP ApS går "All in" i FC Roskilde

Pressemeddelelse

CP ApS går "All in" i FC Roskilde.. Det er vel den bedste måde, at introducere den aftale, der fredag, i forbindelse med et netværksmøde hos netop CP i Viby Sj. blev indgået mellem virksomheden og FC Roskilde, siger Bo Tue Knudsen, direktør i boldklubben.

Aftalen, der løber de næste tre år, er en fortsættelse af det samarbejde, de to parter har haft med hinanden igennem en årrække. CP har som hovedsponsor i klubben haft en væsentlig andel i den positive udvikling FC Roskilde har været inde i, blandt andet ved at støtte op om en lang række sportslige aktiviteter samt sørge for, at klubbens administration fik egne lokaler.

CP engagement i klubben, som i forvejen er ganske højt, forøges nu med sponsorering af de fire ungdomshold med logo på trøjerne samt fadderskab til månedens CP ungdomsspiller.

Og som noget helt nyt etableres der et årligt ”FC Roskilde Award show, powered by CP”, hvor årets ungdomsspiller, leder og seniorspiller kåres ligesom den årlige CP Pris uddeles.

Også hos CP er man glade for den nye aftale. Adm. direktør Julie Bruun, der ofte er at finde på lægterne ved FC Roskildes hjemmekampe, siger således, at man virkelig føler at have fået noget ud af sponsoratet i klubben. Vi har længe været et brand på vej frem i den danske bygge- og pavillonbranche, og det har vores aftale med FC Roskilde været med til at understøtte. Derfor har vi også sagt, at vi gerne vil være med til at udvikle klubben og være med til noget nyt. Jeg ser frem til de mange nye tiltag, som den nye aftale giver muligheder for, slutter Julie Bruun.

Henvendelse om denne pressemeddelelse kan rettes til:

Direktør Bo Tue Knudsen, FC Roskilde – mobil 40 50 50 04

Adm. direktør Julie Bruun, CP ApS  – mobil 3018 90 70