Covid-19: Marts afvikles uden tilskuere

Efter Statsministeriets udmelding omkring Covid-19, har Divisionsforeningen besluttet, at alle kampe i 3F Superligaen & NordicBet Ligaen, i hele marts måned, vil blive afviklet uden adgang for tilskuere.

Som det ser ud lige nu, afvikles alle vores kampe stadig som planlangt.

Kampene vil stadig blive dækket og vist på Viaplay, hvorfor journalister, pressefolk & teksnisk personale stadig har adgang til kampene. Ligesom diverse klubofficials, trænere, ledere, dommere & spillere der kræves for at afvikle kampene, også har adgang.

På trods af, at anbefalingerne primært henvender sig til afviklingen af arrangementer på over 1000 deltagere, har Divisionsforeningen pålagt, at NordicBet Ligaen spilles for tomme tribuner.

Vi er kede af de gener det eventuelt måtte have & vender tilbage så snart der er nyt omkring Covid-19.

FC Roskildes kampe i NordicBet Ligaen vil desværre blive afviklet uden tilskuere.