Christian Lønstrup overtager trænersædet i FC Roskilde

10. september 2018

Pressemeddelelse

Per d. d. bliver Christian Lønstrup cheftræner i FC Roskilde A/S.
Efter lange forhandlinger henover weekenden er den tidligere Superliga- og 1. divisionstræner og klubben blevet enig om en aftale, begge parter er glade for. Klubben såvel som Lønstrup føler sig sikre på, at det er det rigtige match.

Lønstrup har altid ville arbejde med en fodboldtrup på fuld tid, hvilket han får mulighed for i FC Roskilde. Efter flotte resultater i FC Helsingør, hvor han med en spillertrup på deltid rykkede spillerne meget, bliver det en fornøjelse at se, hvor langt han kan rykke spillerne i FC Roskilde med et setup på fuld tid.

Med en taktisk god forståelse og en god mandskabspleje får FC Roskilde en træner, der har mangeårigt kendskab til 1. division og har bevist sig selv i rækken. Desuden sætter Lønstrup en stor dyd i at bruge og udvikle ungdomsspillere, hvilket har været et vigtigt parameter hos den nye træner for FC Roskilde.

Lønstrup er begejstret for truppens nuværende potentiale og har desuden fundet det vigtigt, at der er udsigt til nogle spændende projekter herunder det kommende stadion. Samtidig anerkender Lønstrup dog også, at der på den korte bane skal forbedres, da klubbens nuværende placering ikke er tilfredsstillende.

Christian Lønstrups kontrakt med FC Roskilde løber i første omgang til 2021.

Christian Lønstrup og Anders Theil giver et fast håndtryk på det nye samarbejde.