Casper Neerborg forbliver lyseblå

Det er med glæde i stemmen, at vi igen i dag kan meddele, at endnu en ung spiller skal bære lyseblåt fremover. Der er nu papir på, at Casper Neerborg Rasmussen er FCR-mand i fremtiden.

Sportschef, Anders Theil, er glad for, at Casper bliver i FCR:
“Casper er en rigtig agressiv spiller, der samtidig er hurtig. Han Kommer ofte bagom modstanderne og slår gode indlæg. Vi har set mange gange, hvor stærk han er 1 mod 1. Så derfor er vi selvfølgelig utrolig glade for, at Casper forbliver FCR-spiller.”
Hovedpersonen selv, glæder sig også til flere kampe i lyseblåt:
“Det er super fedt endelig at få lavet en aftale med klubben. Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap, og det giver mig en motivation og ærgerrighed til at arbejde endnu hårdere. Jeg håber, at jeg samtidig kan bidrage til at klubben opnår deres målsætning om at ende i top 6. Det skal nok blive et par spændende kommende måneder.”

Stort tillykke, Casper