Byd Tømrermester Mads Hyllehøj velkommen tilbage

Det er med stolthed i stemmen, at vi i dag kan annoncere endnu en sponsor til netværket og FCR - denne gang en Stjernepartner.
Tømrermestren Mads Hyllehøj har efter et års fravær valgt at komme tilbage, og endnu en gang bakke op omkring projektet.

Lasse Hansen fra FC Roskilde udtaler:
“Jeg kan blive ved med at sige det, men uden lokale virksomheder der støtter op omkring projektet, ville opgaven blive umulig. At vi har haft så stor vækst på sponsorsiden i de sidste 4 uger, er enormt positivt. Nu er turen kommet til, at vi kan byde velkommen tilbage til et af byens velkendte firmaer, nemlig til Tømrermester Mads Hyllehøj. At blive Stjernepartner i klubben, betyder enormt meget for hele FCR, da det er en af de største sponsorløsninger man som virksomhed kan vælge i klubben. Økonomien hjælper til den daglige drift, og at vi på den sportslige side har mulighed for at lave aftaler med spillere, der skal hjælpe på fodboldbanen for at projektet lykkes! Tak til Mads - og til alle andre der i denne her tid vælger at komme med fra starten med en lokal ejerkreds.”
Mads Hyllehøj er glad for at være tilbage i FCR:
”Vi tror på at projektet kan lykkes, ellers vil vi ikke vælge at tegne en stjernepartner aftale med klubben. Vi har igennem netværket og FCR altid fået skabt gode relationer og forretning som har været med til at vi har kunne vækst. Jeg glæder mig til at følge det nye FCR, både i netværket med rejser, netværksmøder m.m.”