BuusMark Advokatfirma er her for at blive

Lasse Hansen fra FC Roskilde ser frem til at fortsætte det gode samarbejde:
“Den opbakning vi har fået gennem de seneste år af BuusMark er vi utrolig glade for i klubben. At de nu vælger at forlænge deres aftale som FCR Partner, og samtidig støtte op om dette projekt, er vi virkelig taknemmelige for, da vi altid glæder os over at fortsætte samarbejder med nuværende sponsorer.”
BuusMark ser frem til spændende tider i klubben, efter ændringer på ejerfronten - hvorfor de også er rigtig glade for at forblive sponsor i FC Roskilde.

Om BuusMark

BuusMark – et ungt advokatfirma med stor erfaring. Morten Mark Østergaard og Thomas Buus Pedersen, der stiftede BuusMark Advokatfirma, har begge advokatuddannelse fra større advokatkontorer i København, hvilket giver BuusMark et solidt fundament i forhold til rådgivning af vores klienter. Vi har således en grundlæggende erfaring i at servicere alt fra privatpersoner til helt store virksomheder. Denne service ønsker vi, at BuusMark’s klienter skal nyde godt af.