Bøttcher:Fog er fortsat FCR Partner

Vi starter ugen ud med en god nyhed på sponsorfronten, hvor endnu en sponsor har valgt at fortsætte samarbejdet med FC Roskilde. Bøttcher:Fog forlænger deres aftale som FCR Partner, og kommer derfor til at være en del af klubben fremover.

Lasse Hansen fra FC Roskilde sætter pris på opbakningen:
“Muligvis den bedste måde at starte ugen på. Vi elsker at melde gode nyheder ud omkring vores sponsor- og erhvervsnetværk, og denne er ingen undtagelse. Jeg er glad for, at Bøttcher:Fog har valgt fortsat at være en del af projektet hernede."
Adm. Direktør for Bøttcher:Fog, Simon Pedersen, glæder sig over den lokale tilgang i FCR:
"Det lokale er forankret i vores virksomhed – og derfor er det en selvfølgelighed, at vi støtter FC Roskilde. Det er i øjeblikket endnu vigtigere end før, at vi står sammen og holder fast i Roskildes fællesskab. Samtidig har klubben været igennem en inspirerende udvikling, der vil sikre realiseringen af de sportslige ambitioner. Det glæder os at se, hvordan klubben føres videre af stærke lokale kræfter – og det støtter vi meget gerne op om!"

Om Bøttcher Fog A/S:

Bøttcher Fog A/S er en lokal forankret el-installatør, der arbejder for private, virksomheder, kommuner såvel som boligselskaber. Vi har eksisteret siden 1986 og stræber altid efter det gode og tilfredsstillende håndværk. Vi leverer og installerer energioptimerende løsninger, der er gode for miljø og økonomi. Det gælder både klimaanlæg til at sikre det gode indeklima, intelligent belysning og installationer, ladestandere til el-biler samt generel el-service.