BrandMonkey ny netværkspartner i FCR

19. maj 2020

Pressemeddelelse

Vi er utrolig glade for, at få endnu en lokal virksomhed ind i vores stærke erhvervsnetværk, med tilgangen af BrandMonkey, der bliver netværkspartner i FC Roskilde.
 
Lasse Bøegh Henckel fra BrandMonkey udtaler følgende om aftalen: "BrandMonkey er et kreativt og digitalt bureau beliggende centralt i Roskilde. Vores kompetencer spænder fra grafisk arbejde og branding til udvikling af alt fra små til store websites og webshops, digitale kundespecifikke løsninger og udvikling af app’s.
Vi glæder os til at bidrage til et godt fællesskab i netværket, samtidig med at vi har mulighed for at sprede os mere ud i lokalsamfundet.”
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde er ligeledes tilfreds med, at BrandMonkey nu er at finde i netværket: "Jeg er super glad for, at BrandMonkey ønsker at være med til at bidrage i vores erhvervsnetværk i FCR. Lasse, der er indehaver af Brandmonkey, er en meget udadvendt person - en person jeg er sikker på nok skal få succes i netværket, i form af nye relationer og nye kunder. Et netværk handler om at få snebolden til at rulle - når den ruller, går det stærkt. Hvilket jeg glæder mig meget til at følge med i.”
 
Find BrandMonkey her:
Jernbanegade 1A, (venstre tårn)
4000 Roskilde
 
Mobil +45 2961 2908 (Lasse Henckel)
Kontor +45 2590 0945

Besøg brandmonkey.dk