Bo Storm tørner ud for FC Roskilde

Det er med stor fornøjelse, vi kan meddele, at Bo Storm har skrevet kontrakt med FC Roskilde. Bo er allerede klar til aftenens trup mod Hobro.

Manager Anders Theil udtaler: "Jeg er svært tilfreds med at tilknytte Storm til truppen. Han mangler noget form lige nu, men på sigt er der ingen tvivl om, at han bliver en gevinst. Han er virkeligt dygtig på bolden og det ser så nemt ud, når han laver nogle svære ting. Storm sparker godt og har et rigtig godt blik for sine medspillere. Og så passer han som menneske også rigtig godt ind med de værdier, vi godt kan lide i FCR".

Bo er en rutineret herre og har spillet mange år på højt niveau. Som ungdomsspiller hed klubberne AGF og Heerenveen. Som seniorspiller har Bo klubber som Heerenveen, FC Nordsjælland, Pergocrema (Italien), HB Køge og senest SønderjyskE på cv'et.

Om skiftet til FC Roskilde siger Bo selv: " Jeg ser meget frem til at blive en del af FC Roskildes spændende fodboldfremtid. Jeg er indstillet på, at der kommer til at være en opbygningsfase, men håber hurtigst muligt, at kunne hjælpe holdet hen i mod at opnå sine sportslige mål. Derudover ser jeg meget frem i mod at blive del af en trup, hvor jeg i forvejen kender mange af de andre spillere".

Alle i FC Roskilde byder Bo velkommen!