Bo Storm stopper karrieren og bliver assistenttræner

6. januar 2018

Pressemeddelelse

Bo Storm har valgt at indstille sin aktive fodboldkarriere og fortsætter af trænervejen, hvor han fremover vi indgå i trænerteamet i FC Roskilde. Han kommer til at fungere som assistenttræner, sammen med Anders Møller Christensen.

Sportschef Anders Theil udtaler følgende om den ændrede situation omkring Bo: “Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at miste en kvalitetsspiller som Bo, men jeg er samtidig utrolig glad for, at Bo har haft en ønske om at blive en del af trænerteamet. Vi kunne heldigvis finde hinanden og det lykkedes - vi er sikre på, at Bo har rigtig meget at byde ind med, og vi er utrolig glade for, at han fortsætter i FCR.”

Bo Storm er selv svært tilfreds med, at han nu er at finde på den anden side af kridtstregerne: “Det er gået utrolig stærkt, men det har alligevel været noget, der har været undervejs længe og noget jeg har været klar til rigtig længe. Da det så blev en reel mulighed, faktisk for meget få dage siden, så var det ikke en særlig svær beslutning - det er helt klar det her, jeg er motiveret for og derfor selvfølgelig også det, jeg skal i gang med. Nu skal vi over det næste stykke tid finde ud af, hvad det er jeg kan bidrage med.”

Rasmus Monnerup, der nu skal arbejde anderledes sammen med Bo Storm, udtaler: “Jeg har igennem længere tid talt med Storm om at få ham ind i trænerteamet sammen med Møller. Møller og jeg har et fantastisk samarbejde, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi bliver endnu stærkere med tilføjelsen af Storm, som kan byde ind med en masse faglighed og med sine enestående menneskelige egenskaber. Det er endnu i skridt på vejen mod at opfylde vores målsætninger. Jeg kommer til at savne Bo’s eminente teknik, driblinger og overblik, men heldigvis får jeg stadig stor glæde af hans fodboldhjerne.”

FC Roskildes trænerteam anno 2018 - her til træningsopstart tidligere på dagen: Rasmus Monnerup, Bo Storm og Anders Møller Christensen. Lasse Sørensen (målmandstræner) er ikke med på billedet.