Bo Storm Forlænger

24. november 2016

Pressemeddelelse

Det er med stor fornøjelse, vi kan meddele, at Bo Storm har forlænget til kontrakt med FC Roskilde frem til sommeren 2018.

Bo kom til FC Roskilde i juli måned på en kort kontrakt, så begge parter kunne se hinanden an. Alle har været så tilfredse med forløbet, at samarbejdet nu altså er blevet forlænget.

Efter en kort tilvænning, hvor Bo kom i form og blev sammenspillet med holdet, har han vist mange prøver på sin fantastiske teknik og sit store overblik. Og hvem husker ikke den lille driblekonges pragtmål til 1-0, hvor han banker den op i "krydset" fra lang afstand, i pokalsejren mod FC Fredericia  den 26. august 2016.

Bo er også dygtig til at "vende spillet" og komme ud af et hårdt pres med sin kloge måde at flytte bolden rundt på. Og som FC Fredericias webmaster sagde efter pokalkampen: "Bo Storm er da klart én af 1. divisions absolut bedste spillere" - og det kan min gode kollega jo sådan set have ret i.

Uden for banen er Bo også vellidt og en aldeles sympatisk person - altid glad og positiv. Så på alle planer er vi glade for, at Bo fortsætter i den hvide/lyseblå FCR-kamptrøje.

Om kontraktforlængelsen siger manager Anders Theil: "Bo Storm er på vej mod det niveau, vi alle kender til. Så i jagten på vores mål er vi utrolig glade for, at Bo har valgt at ville være en del af FC Roskilde. Vi har set Bos evner på banen, hvor han har et utroligt touch på bolden og stort overblik. Og vi så vist også mod Fredericia at sparket intet fejler".