Bilal Masaad trækker i lyseblåt

På transferperiodens sidste dag og få timer før deadline, har FC Roskilde sikret sig Bilal Masaad, der kommer til fra Fremad Amager, på en lejeaftale der gælder året ud.

Bilal Masaad er glad for at lande i Roskilde:
“Jeg er rigtig glad for, at aftalen er faldet på plads. Jeg ser frem til, at spille mere kontinuerligt end nu i Fremad Amager. Jeg kender FC Roskilde fra sidste sæson, og har hørt godt om klubben. Jeg ved, at FCR kan spille flot fodbold, så jeg synes det er et godt match - nu glæder jeg mig bare til at komme i gang.”

Carsten Salomonsson er også glad for, at Bilal er ny mand i FCR:
“For få timer siden kontaktede Fremad Amager mig, og gjorde det muligt for os, at tilknytte Bilal på nogle helt optimale betingelser frem til årsskiftet. En 20-årig god midtbanespiller, der samtidig er en god fyr. Vi har været plaget af skader i starten af sæsonen, og bliver nu bedre dækket ind. Bilal er allerede startet op og vi håber, at han kommer i spil hurtigst muligt.”

Velkommen til, Bilal!