Bet25 bliver bettingpartner i FCR

25. januar 2017

Pressemeddelelse

FC Roskilde har indgået bettingpartner-aftale med den danske bookmaker, Bet25.

Efter længere tids sonderinger er det endelig lykkes os at lave aftale med en bettingpartner. Bookmakeren har indgået en aftale for foråret med FC Roskilde, og vi ser rigtig meget frem til samarbejdet udtaler sponsor & eventansvarlig i FC Roskilde, Mads Christian Suhr.

"Når valget er faldet på FC Roskilde er der både en national og en lokal grund. Som det ene af to nationale bookmaking-selskaber er det på dansk fodbold, vi især kan gøre en forskel. Her bliver FC Roskilde en vigtig del, hvor vi vil tilbyde en lang række special-væddemål med den lokale 1. divisionsklub som omdrejningspunkt", siger Søren Pedersen, sponsoransvarlig i Bet25.

Bet25 er allerede bettingpartner i Brøndby IF og Silkeborg IF og har tidligere været navnesponsor for 1. division under navnet Bet25-Ligaen.

Bet25 fejrer sponsoratet med en række specialvæddemål på FC Roskilde-emner. Således kan man få odds 500.00 på at FC Roskilde går ubesejret igennem foråret, eller odds 1.40 på at FC Roskilde slutter sæsonen med en positiv målscorer. Bet25 har lavet flere specialvæddemål om FC Roskilde samt et eksklusivt tilbud til alle FC Roskilde-fans.

Se til tilbuddet her, hvor ALLE fans af FC Roskilde får 100 kr. på Bet25.

Læs mere om det flotte tilbud her