Beklagelse og Lønstrup-interview på skrift

Af: Alfred Winther Groth

I gårsdagens interview med Christian Lønstrup efter sejren over Nykøbing FC var der flere, der oplevede problemer med lyden. I processen op til og under produktionen af interviewet, var der ikke nogle udfordringer, men de fandt altså vej til sidst. Det beklager vi selvfølgelig og derfor bringer vi igen interviewet. Denne gang både på skrift og med de vanlige undertekster, så man kan læse sig til Lønstrups budskab, selvom det bliver uden hans røst i øregangene.

FCRTV: Lønstrup, vi vinder fuldstændig overbevisende med hele 5-0 i dag over Nykøbing FC på CM Arena. Hvorfor lykkedes det?

Lønstrup: Vi vælger den rigtige line up, hvor vi har Emil og Bruus fremme. Vi havde vurderet, at Nykøbings forsvar var lidt tunge centralt. Vi har været lidt i tvivl i løbet af ugen om, hvordan vi skulle stille op. Vi fandt faktisk først i går ud af, hvordan den endelig startelleve skulle se ud. Vi ramte rigtigt på mange parametre, og så scorer vi jo på vores chancer.
Kampen udvikler sig ret fornuftigt til vores fordel og vi får også lukket ned og holder nullet. Vi kunne vel godt have scoret et par ekstra mål. Så alt i alt synes jeg godt, at man kan være rimelig tilfreds.

FCRTV: Vi vinder den første ud af otte "pokalfinaler", som du har kaldt de sidste kampe. Hvad skal der til, for at vi får gode resultater i de næste?

Lønstrup: Jeg synes, det har ligget lidt i luften, at vi er på rigtig vej. Jeg synes, at mod Silkeborg i sidste uge var vi med hele vejen - og det er kun til sidst, vi slap håndbremsen og lavede nogle dumme fejl. Så vi har jo kvalitet.

I dag spiller vi på en rigtig god bane. Og så er der jo kamp om pladserne. De træner godt og vil gerne vise mig, at de skal spille og der er nogle spillere, der er begyndt at rykke på sig.
Younes kommer ind i dag - er selvfølgelig skuffet over, at han starter ude - men kommer ind og gør en forskel. Jeppe (Illum, red.) er begyndt at komme i bedre form. Og så skal man jo tage de muligheder, som man får. Bruus har jo øffet lidt rundt og været lidt utilfreds over manglende spilletid. Men i dag scorer han to ret gode mål og lægger også op til nogle chancer. Så balancen i dag var rigtig vigtig - og rigtig god på banen.

Altså, der er stadigvæk syv kampe. Men igen, vi sender et signal til folk omkring, der følger med i det vi laver: Vi har kvalitet og så skal vi bare lade være med at give dumme mål væk. Og det så man i dag.