Beierholm Revision fortsætter deres opbakning

Beierholm Roskilde og FC Roskilde fortsætter samarbejdet, efter at der i dag er blevet lavet en aftale om forlængelse af deres Plus Partner-aftale i klubben. Beierholm har efterhånden været med på rejsen i mange år, og vi glæder os til mange flere. 
 
Carsten Bierholm glæder sig over samarbejdet: 
”FC Roskilde er for os en vigtig sparringspartner, der i mange år har været gode til at formidle netværk og introducere forretningslivet for hinanden. Derfor er vi i Beierholm Roskilde en trofast sponsor, der har været med i mange år. Det glæder os samtidig at der nu er kommet et bredt og solidt lokalt ejerskab bag klubben. Det trænger klubben og netværket til. Tak til de lokale kræfter.” 
 
Lasse Hansen fra FC Roskilde glæder sig over en trofast partner bliver: 
”Beierholm har været en trofast opbakning igennem de seneste par år. Derfor er jeg glad for, at vi igen i år kan annoncere, at Beierholm fortsat vil være en etableret del af FC Roskilde. Tak til Carsten og Mathias - jeg glæder mig til, at vi forhåbentligt snart må mødes til sociale aktiviteter igen sammen med resten af netværket.”

På billedet ses fra venstre, Mathias René Kristensen & Carsten Johansen fra Beierholm Revision.

Om Beierholm:

Vores kontor i Roskilde står til rådighed med revision og regnskabsydelser samt rådgivningsservice. 

Vi har speciale i at håndtere årsrapporter, budgetter, bundlinjer, nøgletal og skatterådgivning. Vi har omfattende erfaringer med rådgivning for særligt mindre og mellemstore virksomheder.  

Alle ansatte hos Beierholm har et stort bagland af specialister inden for skat, moms, it-tilretning, support og ledelsesstøtte, og vi kan derfor altid tilbyde dig kompetent og løsningsorienteret rådgivning, der tager udgangspunkt i dig og din situation. 

Vi er ca. 40 ansatte på vores kontor i Roskilde.