Bech forlænger

11. maj 2016

PRESSEMEDDELELSE

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at FC Roskilde har forlænget kontrakten med Jesper Bech, så den gælder resten af 2016.

Den elegante midtbanegeneral leverer altid stabile præstationer og spiller - den store erfaring til trods - med en sult, der ofte kun ses hos yngre spillere. Han er loyal, stabil og en sand professionel fodboldspiller.

Om kontraktforlængelsen udtaler Bech selv: "Selvom alderen er imod mig er lysten til bold med mig. Da udløb af kontrakt nærmede sig, og jeg planmæssigt skulle stille mine Adidas Copa Mundial på hylden, måtte jeg sande, at jeg virkelig havde lyst til at spille fodbold længere tid. Roskilde og jeg kom hurtigt til enighed, heldigvis ville klubben også gerne at jeg blev ved, og jeg vil fortsat forsøge at få Roskilde til at indfri de mål og det potentiale der ligger her".

Cheftræner Anders Theil er også svært tilfreds med forlængelsen og udtaler "Det er fantastisk, at Bech forsætter hos os. Han er en meget vigtig spiller og en særdeles intelligent spiller med et teknisk højt niveau.

Vi har ofte ikke præsteret så godt i efteråret, så det er godt at have Bech med til at lave om på det".

Alle i og omkring FC Roskilde er glade for, at Jesper Bech fortsætter i FC Roskilde og ser frem til, at det altid positive samarbejde kan fortsætte.

Her Jesper Bech i det karakteristiske lette løb, der bringer ham rundt på det meste af banen i løbet af en kamp. Bech er en elegant spiller med en dejlig teknik og et fantastisk overblik.