BAUHAUS forbliver en af de store

FC Roskilde er vi utrolig taknemmelige for, at det lokale erhvervsliv bakker op omkring byens hold. Det bringer stort lettelse og glæde, at vores sponsorer vælger at bidrage til kunne opretholde divisionsfodbold i Rådmandshaven. Vi har i dag underskrevet en genforhandlingsaftale med en af klubbens store sponsorer, BAUHAUS Roskilde - der altså fortsætter som sponsor i klubben.

Varehuschef, Troels Skaaning, udtaler om forlængelsen:
“Vi er stolte over at kunne være med til at bidrage til klubben og skabe oplevelser på stadion. Det er vigtig at bidrage lokalt, derfor har vi nu været en del af FC Roskilde i mange år. Vi håber at vores bidrag kan være med til at hjælpe klubben på rette vej igen, selvom vi er gået en række ned og placeret i 2. division har vi stadig valgt at bakke op. Det er nu klubben især har brug for lokalopbakning.”

Sponsoransvarlig i FC Roskilde, Lasse Hansen, er også glad:
“Jeg har sagt det før, men det betyder enormt meget for en klub som vores, at vi får lokalopbakning. Personligt synes jeg, at det er sejt, at en klub som vores, stadig kan bibeholde så stor en sponsor som BAUHAUS Roskilde. Det betyder, at de virkelig fastholder deres værdier og stadig vil være med lokalt. Selvom vi er en fodboldklub og meget handler om fodbolden, så er vores fokus også meget målrettet mod erhvervslivet. Vi vil godt være med til at skabe rammerne, for at virksomheder kan mødes på kryds og tværs, i håb om at skabe samarbejde og omsætning til deres firmaer. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle vil skabe synlighed i form af bandereklamer, andre vægter netværksmøder højt, mens nogle vælger fribilletter til kampene, for at kunne videregive dem til deres ansatte eller kunder. Mulighederne er mange og alle kan blive en del af FCR. Tusind tak til BAUHAUS, jeg ser frem til endnu et godt samarbejde!”

Støt vores sponsorer - de støtter os!