Balling & Holst forlænger som Netværkspartner

Endnu en sponsor vil fortsætte i FC Roskilde og erhvervsnetværket. Balling & Holst har forlænget deres sponsorat i klubben, således at de også er at finde i vores erhvervsnetværk fremover.

Balling & Holst ApS giver dig overblik til overskud:

· Er bogføring, fakturering, løn, momsafregning, afstemning opgaver du ikke har lyst til at bruge tid og kræfter på?
· Er regnskabet i din virksomhed den opgave du lader ligge til sidste øjeblik?

Hos os bestemmer du selv hvilke opgaver du ønsker vi skal løse for dig. Du kan sammensætte en unik løsning der passer til netop DIN virksomhed. Du vælger derfor hvor stor en del du selv udfører og hvor stor en del vi udfører for dig.

En løsning behøver ikke at være ret langt væk, og den er samtidig billig!

Lasse Hansen fra FC Roskilde udtaler:
“Vi er utrolig glade for, at Balling & Holst har valgt at forblive sponsor i klubben. Vi har set, hvor meget godt vores erhvervsnetværk kan bringe virksomhederne, så det håber vi også, vil fortsætte for Balling & Holst fremover.”