Bajram Fetai får ophævet sin kontrakt

1. september 2016

Pressemeddelelse

FC Roskilde har valgt at give Bajram Fetai mulighed for at søge lykken i udlandet. Det er Bajrams drøm igen at komme udenlands. Det er ikke lykkedes i transfervinduet, så derfor har vi ophævet kontrakten med Bajram i går inden vinduet lukkede.

Vi takker Bajram for to gode og lærerige år.

Anders Theil har følgende udtalelse til ophævelsen af Bajrams kontrakt: "Bajrams kvaliteter på banen kender vi. Bajram er meget proffesionel, og det har haft en meget tydelig og positiv effekt på miljøet i klubben. Selvfølgelig mest omkring divisionsholdet, men han har bestemt også sat sine aftryk på ungdomsholdene, når de trænede i fitnessrummet, hvor Bajram altid var - både før og efter træning. Vi håber alle, at Bajram finder det eventyr, han søger".

Bajram selv har følgende kommentarer: "Jeg vil gerne takke alle omkring Roskilde for fantastiske to år, hvor jeg har haft med fantastiske mennesker at gøre, med nogle gode menneskelige værdier, jeg ønsker holdet og klubben det bedste i fremtiden. Jeg vil gerne takke mine hold kammerater, fans, trænere - og især Theil og Bo - for at vise mig en fantastisk tillid, efter jeg kom fra tilbage fra udlandet. Det sæter jeg stort pris på. Og til allersidst vil jeg gerne takke FC Roskilde for at gå med til mit ønske om at prøve at se, om et udlandseventyr kunne være muligt igen".

Bajram scorer her, med sin fine sparketeknik, det ene af sine to mål på straffespark mod Hobro i premieresejren.