Bajram Fetai fortsætter karrieren i Roskilde

FC Roskilde har styrket sin trup ganske betragteligt, hvis man skal tro klubbens cheftræner Anders Theil ved i dag at have skrevet kontrakt med 28 årige angriber Bajram Fetai. Vi har længe haft Bajram i kikkerten og indledte allerede i vinterpausen i dialog med ham. En dialog der nu er endt med en aftale for de næste 18 måneder.

Bajram Fetai er en spiller med en stor rutine, siger træner Theil. Han har spillet over 100 superliga kampe og været i udlandet flere gange, så det en spiller, der har prøvet rigtig meget. Han er en spiller, der er god til at udfordre og sætte sine medspillere op, og han har en god fart, hvilket er meget afgørende.

Samtidig vil Bajram være vigtig for vores unge spillere, da han altid har været meget seriøs omkring sin træning. Og han besidder nogle menneskelige værdier, som passer godt ind i vores klub. Han har været ude med en skade, men er stærkt på vej tilbage.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen, siger Bajram Fetai, der havde flere tilbud at vælge imellem. At det blev Roskilde skyldes ikke mindst den dialog, jeg har haft med FC Roskildes direktør Bo Tue Knudsen og træner Anders Theil, siger den nye FC Roskilde spiller. Roskilde var blandt de første, der henvendte sig efter min skade og var villige til at hjælpe mig videre efter skadespausen, og det sætter jeg stor pris på. Hertil kommer, at jeg synes Roskilde har en spændende trup og et projekt, som jeg gerne vil være en del af. Jeg har talt en del med Anders Qvist, som kun kunne fortælle positivt om klubben og holdkammeraterne, og det var også med til at gøre min beslutning nemmere, slutter Fetai.

Den nu 28 årige Bajram Fetai startede karrieren som senior spiller hos B 93 inden han som 18 årig blev solgt til skotske Glasgow Rangers. I 2005 vendte han tilbage til Danmark, nærmere bestemt til Silkeborg IF. I 2007 skiftede Fetai til FC Nordsjælland. Gode præstationer og en stabil form resulterede i, at han fik sin debut på ligalandsholdet. Han etablerede sig som en vigtig spiller for FCN og spillede i alt over 100 ligakampe, inden han i 2011 skiftede til Lyngby BK, da han ikke kunne blive enig med FCN om en ny kontrakt.

I 2012/13 sæsonen skiftede Fetai til tyrkiske Denizlispor. I slutningen af november 2013 blev han løst fra sin kontrakt, grundet en lang periode med en knæskade. I april 2014 trænede Fetai med FC Vestsjælland.