Award Show powered by CP

Efter sidste turneringskamp i lørdags blev der afholdt afslutningsfest for spillere, stab, frivillige, sponsorer og fanklub - en hyggelig aften med god mad, fest, taler og mulighed for at sludre med en masse andre fra klubben, som man måske ikke til daglig når at tale så meget med.

FC Roskilde Fan Club havde i samarbejde med CP holdt afstemning om prisen som Årets spiller i FC Roskilde 2014/2015. Som bekendt blev det Anders Møller Christensen, der netop har forlænget aftalen med "De lyseblå". Der var i alt afgivet 412 stemmer og der var kun to stemmer mellem "Møller" og 2. pladsen.

Her et par billeder af en glad Anders Møller Christensen, da vinderen blev afsløret og Julie Bruun fra CP Udlejning overrækker blomster og pokal.

Bestyrelsens særpris

Bestyrelsen i i FC Roskilde Fan Club har stiftet en særpris, der kan gå til en person i FC Roskilde, der har gjort en forskel for klubben.

Prisen gik til divisionsholdets anfører Nikolaj Steen Hansen.

Formand for FCRFC, Steen Koustrup Christensen, havde følgende at sige "Denne pris vi årligt blive uddelt til en person/personer omkring FC Roskilde, for en særlig indsats omkring holdet eller klubben.

I år har vi valgt, at lade anfører Nikolaj Hansen modtage denne hyldest. Hans stærke karakter som leder og samlingspunkt for truppen, har været af særlig betydning for holdets succes".

På billederne overrækkes et diplom og en flaske malt whisky + en ægte ørnefjer, som symbol på prisen fra FCRFC til Nikolaj Hansen.

Tillykke "Hanne"!

Årest fan i FCRFC

Bestyrelsen i FCRFC valgte endvidere, at kåre Franklin Bello De Souza, til ÅRETS FAN 2015.

Franklin, der på billedet ses yderst til venstre, har arbejdet hårdt i bestyrelsen, for at skabe de bedste og fedeste tiltag for vores tro fans.

Hans altid smittende humør og ekstraordinære indsats, før, under og efter kampe, har været af en særlig stærk karakter og derfor hyldes han med æren og en pokal i det næste års tid

Tillykke Frankie!

Årest holdleder

Årets holdleder blev også kåret og her faldt valgte på én af divisionsholdets holdledere Carsten Knudsen. Billeder af den altid glade Knudsen har vi til gode, men man kan stifte bekendtskab med ham her, hvis nogen skulle være i tvivl :-)

Stort tillykke til Knudsen for en stor og altid imødekommende og hjælpsom indsats - både til kamp og træning.