Anlægsgartner Gottlieb forbliver Stjernepartner

17. januar 2021

Pressemeddelelse

Det er en stor glæde for os i klubben, at kunne meddele, at Anlægsgartner Gottlieb fortsætter som Stjernepartner i FCR for 2021.

Lasse Hansen fra FC Roskilde om aftalen:

”Gottlieb er en af vores store sponsorer i klubben, og har været med en del år efterhånden. Jeg er super glad og stolt over, at han fortsat vil være med. Efter klubben er blevet overtaget af en gruppe lokale ildsjæle, har vi på sponsorsiden kunne mærke en rigtig stor tilgang af nye sponsorer og medlemmer af vores erhvervsnetværk. Det er så vigtigt med lokalopbakning, da der er udgifter forbundet med at drive en professionel fodboldklub. Vi har virkelig kunne mærke en stor interesse fra erhvervslivet den seneste tid - men det vil vi løfte sløret for indenfor ganske kort tid.”

Thomas Gottlieb, administrerende direktør og anlægsgartnermester:

“Vi er glade for at forlænge samarbejdet med FC Roskilde. Ligeledes ser vi positivt på det nye ejerskifte og har store forventninger til det nye set-up.”

Tusind tak til Anlægsgartner Gottlieb!