Andreas Sørensen stopper på topplan

Pressemeddelelse

Det skulle have været så godt, men blev det aldrig rigtigt. 14 måneder uden bold blev for meget for selv Andreas Sørensen, som er blevet enige med FC Roskilde om at stoppe samarbejdet med omgående virkning.

En skade, efter bare to måneder inde i kontraktperioden med FC Roskilde, har betydet, at Andreas Sørensen aldrig rigtig fik lejlighed til at vise, hvad han kan med en bold på banen sammen med de øvrige ”lyseblå” drenge. "Frem og tilbage hos næsten alle former for behandlere har ikke skabt den fornødne smertefrihed", siger 30 årige Andreas Sørensen.

"Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke har været i stand til at levere den indsats med bolden, som både klubben og jeg selv havde forventninger om, da jeg kom til Roskilde. Men sådan skulle det altså ikke være og jeg kan kun se tilbage på et ophold, som trods skaderne ikke har været helt spildt. For det første har klubben gjort, hvad de kunne, for at jeg kunne blive klar igen. Jeg tror ikke, det er mange klubber på det her niveau, der ville have haft den tålmodighed, som ledelsen og spillerne har udvist overfor mig. De har troet på, at jeg nok skulle blive klar, men den gik altså ikke, og det har vi så taget konsekvensen af. En ting jeg vil savne er timerne i omklædningsrummet sammen med ”drengene”. Utroligt hvad man kan få ud af bare små ting. Nu vil jeg så koncentrer mig om mit arbejde og om der bliver fodbold igen, det vil tiden vise. Men det bliver ikke på topplan", siger Andreas.

Også FC Roskildes direktør Bo Tue Knudsen er ked af denne udgang på kontraktforholdet. "Andreas er en kanonfyr, der trods sin skade har været med til at skabe den gode stemning på holdet, som jeg fornemmer, der er. Andreas har uden at kny opfyldt sin kontrakt til fulde og har, ikke mindst med sin erfaring været god til at tage fat i de holdkammerater, som til tider synes, det var hårdt at træne de mange timer uden at få ret megen spilletid. Det er guld værd at have sådanne folk i vores trup, så vi vil savne Andreas både som spiller og holdkammerat", siger FC Roskilde-direktøren.

FC Roskilde ønsker Andreas held og lykke fremover.