Andreas Hermansen får tre år i FCR

15. juni 2017

Pressemeddelelse

Andreas Hermansen har i en længere periode været en profil i vores ungdomsafdeling, men i denne sæson har han virkelig taget skridtet til det næste niveau. Derfor er vi super glade for at kunne meddele, at Andreas bliver i FC Roskilde længe endnu.

"Vi har forlænget 3 år med Andreas Hermansen, der virkelig har grebet chancen i FCR. Andreas har haft den tålmodighed som ikke alle U19-spillere har, da han tog en del kampe på RB's sjællandsseriehold og ekstra kampe for U19-holdet. Samtidig fik han muligheden for at træne med divisionsholdet 1-2 gange ugentligt, hvilket resulterede i, at han var med på træningslejr, ligesom Elton fra U19 også var det. De gjorde det begge rigtig godt, og Andreas blev rykket fast op, hvorefter han har fået spilletid og imponeret. Jeg synes, at det er et godt billede af hvilken udvikling der kan være, hvis man tager de rigtige beslutninger.
Andreas ser vi mest som midterforsvar, men han spiller også en defensiv midtbane rigtig godt. Han er utrolig stærk i sine dueller og har et godt blik for spillet - for ikke at glemme hans fantastiske indstilling. Så det er virkelig fedt for vores klub, når det lykkedes at få vores egne med på førsteholdet." lyder det fra Anders Theil.

Fra hovedpersonen selv, er glæden da også at spore:
"Jeg er meget glad for forlængelsen af min kontrakt, da det viser, at klubben gerne vil mig. Derudover er jeg glad for, at jeg fortsat kan være med i klubbens gode udvikling."