Anders "Nille" Nielsen tilbage til FC Roskilde

Når FC Roskilde til foråret skal spille sig væk fra nedrykningspladserne i 1. division bliver det med  Anders ”Nille” Nielsen tilbage i truppen,. Anders Nielsen har netop indgået en aftale med FC Roskilde og vender således til domkirkebyen efter to år i HB Køge. Ingen tvivl om, at ”Nille” var en af de bærende kræfter, da han  sidst var i den lyseblå trøje. Det er bare fantastisk at få ham tilbage, siger træner Theil. Han har været stærkt spillende for HB Køge, og jeg ved, at de meget gerne ville have beholdt ham. Han kender os, og vi ved hvad han står for. Og så kender han de systemer vi arbejder med. Samtidig har jeg sjældent arbejdet med en spiller der kommer med så meget energi og samtidig kvalitet.

Anders Nielsen siger om skiftet tilbage til FC Roskilde, at det hele tiden har været et ønske om igen at kunne tørne ud for klubben, og han har da også hele tiden haft en kontakt til Anders Theil. Og nu kom så muligheden og en meget positiv samtale med FCR direktøren Bo Tue Knudsen bekræftede ham bare i, at det projekt, klubben fra domkirkebyen har sat i søen, passer ham godt. Jeg tror på det, og så kender jeg jo mange af spillerne fra sidst. Jeg håber, jeg kan være med til at vende trenden og bidrage til, at vi får de point , der skal til for at blive i divisionen, siger Anders Nielsen.

Direktør i FC Roskilde Bo Tue Knudsen og Anders "Nille" Nielsen giver hinanden hånden efter kontrakten blev underskrevet i dag.