Anders Møller tager et år mere

11. juni 2015

PRESSEMEDDELELSE

Årets spiller i FC Roskilde i sæsonen 2014/2015, Anders Møller Christensen, har netop forlænget sin kontrakt med FC Roskilde med et år.

Alle i og omkring FC Roskilde er fantastisk glade for, at "Møller" tager en sæson mere i den lyseblå kamptrøje, da holdet har utrolig stor glæde af hans rutine og kompetencer, både på og uden for banen.

"Møller" er et forbillede for alle i truppen - ung som gammel - med hans seriøse og yderst professionelle tilgang til livet som fodboldspiller. Et CV, der blandt andet tæller 57 kampe for belgiske Gent, flere hundrede superligakampe for OB og Esbjerg samt landkampe for det danske A-landshold under Morten Olsen, taler sig eget tydeligere sprog.

Den snart 38-årige kriger er fysisk et sjældent pragteksemplar, og står man og overværer en træning, hvor den står på hårdt løb, vil man altid finde "Møller" i forreste geled.

Anders Møller Christensen er ganske enkelt indbegrebet af en rollemodel.

Om kontraktforlængelsen siger cheftræner Anders Theil: "Det er fantastisk at Anders Møller har forlænget sin aftale. Han har virkelig bundet vores firebackkæde godt sammen, og hans tilstedeværelse på banen har især løftet Stefan Hansen. De er et rigtigt stærkt makkerpar.

Anders læser spillet godt, vinder sine dueller og er god til at sætte sine holdkammerater i scene.

Endvidere er han en spiller, som helt naturligt er et forbillede for os alle. Yderst professionel og det er meget sigende, at han sidst vandt vores "Bip-test", hvilket vidner om en fantastisk fysisk form".

Læs mere om Anders Møller Christensen

Her holder "Møller" en takketale efter kåringen som Årets spiller i FC Roskilde i sæsonen 2014/2015.