Anders Møller Christensen til FC Roskilde

Anders Møller Christensen har i dag tegnet kontrakt med FC Roskilde for resten af 2014.

Anders er en erfaren herre og har et imponerende CV. Ikke alene har han en lang karriere på klubplan, men han har også spillet seks A-landsholdskampe.

Han startede i Næstved hvorefter turen gik til GENT i Belgien (1999-2002), hvor det blev til 59 kampe og tre mål. Herefter spillede han 148 kampe for Esbjerg fB inden turen i 2006 gik til OB, hvor han var anfører. Han spillede 227 kampe for OB.

Flere andre større danske klubber har været interesseret i at tilknytte Anders i deres trup, men han valgte FC Roskilde.

Anders er 37 år, men grundet sin professionelle indstilling til det at være fodboldspiller, er han fit for fight og klar til at gå ind på FC Roskildes hold og øse af sin rutine.

VELKOMMEN TIL ANDERS!