AMC og Geertsen forlænger med FC Roskilde

Der har været gang i forhandlingerne med de spillere vi allerede har i truppen, men også med spillere udefra, siger træner Anders Theil, der ikke har haft megen tid til andet end arbejde og fodbold, siden han kom hjem fra en velfortjent ferie efter sæsonafslutningen.

Det gælder naturligvis om at optimere truppen frem til foråret, hvor vi skal forsøge at vriste os fri af nedrykningspladserne, og nu er to vigtige brikker faldet på plads.

Veteranen Anders Møller Christensen har sagt ja til at være med et halvt år mere. Han har været en vigtig brik i forsvaret med sin erfaring fra over 200 kampe for OB og seks landskampe, siger Theil, der vil give AMC mere ansvar, når nu kampene om pointene starter. Jeg kan se, at han har overblikket og kender nu vore spillesystemer, så han er et oplagt emne som styrmand i de bagerste rækker.

Selv om der er lang vej fra Odense til Roskilde, så tager jeg gerne turen for at være med i kampen om at sikre FC Roskilde endnu en sæson i 1. division, siger Anders Møller Christensen. Jeg befinder mig godt i Roskilde og det er nogle super holdkammerater, så der var ikke meget at betænke sig på, da jeg fik buddet om et halvt år mere.

Anders Møller Christensen er en rutineret herre, der spiller med stort overblik. Han er udset til at have en stor rolle i det spændende forår.

Herudover har FC Roskilde sikret sig en anden vigtig underskrift. Kristian Geertsen, der kom til klubben fra AB for halvandet år siden har forlænget sin kontrakt med yderligere to år, så den løber til juni 2017. Geertsen har vist sig at være lige den, vi havde brug for på den ene backplads og han har gjort det virkelig godt. Så med ”Nille” tilbage igen, så er vi godt rustet i den bagerste kæde, siger træner Theil om forlængelsen med Geertsen, som tilmed kan se sig benyttet der, hvor han er bedst, nemlig i højresiden.

Kristian Geertsen i aktion mod FC København i den spændende pokalkamp. Kristian har fået sin fodboldopdragelse i FC København.

Jeg har nu fået fastlagt min fodboldfremtid frem til sommerferien i 2017, og det er jeg glad for, siger 24 årige Kristian Geertsen, der har fået sin fodboldopdragelse i FC København. Jeg fik chancen for fast spilletid hos de lyseblå, og det betyder meget med mange minutter på banen i benene. Og så vil FC Roskilde noget med deres set up, hvilket er en af årsagerne til, at jeg sagde ja til forlængelse helt frem til 2017. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er nogle herlige gutter, der er i truppen, slutter Geertsen af.